header Walivol
header-walivol2

Kampioenenviering

Voor het competitie-einde annex kampioenenviering is gekozen voor een klassieke competitieafsluiter op vrijdag 26 mei, met nadien de traditionele kampioenenviering met een feestelijk tintje. Hiervoor is gekozen om op die dag iedereen aan boord te hebben. Na het zeer geslaagde jubelfeest van 10 september 2022 -waar we alleen maar blije gezichten hebben gezien en lovende opmerkingen hebben gekregen- was het immers spijtig dat er maar 12 van de 22 ploegen aanwezig waren.

De Molteni’s !
In 2009 bezorgde ‘Bad Buzzy’ ons de meest memorabele kampioenenviering die we ooit hebben beleefd… te meer dat 4 muzikanten (Jean-Pierre, Herman, Kenny en Wim)spelers uit onze eigen rangen waren. De oudere spelers onder ons kunnen deze avond nog direct voor de geest halen.

Ondertussen zijn we 14 jaar later, dus tijd om dit met onze jongere bende weer te kunnen beleven… en daarom halen we De Molteni’s in huis. Deze vlotte ambiancemakers -waarvan bassist Jeroen speler van Trendsetters is- zijn onze perfecte partners in crime.
Kruis alvast 26 mei aan in jullie agenda en laat het thuisfront maar al weten dat het laat gaat worden.

Vroeger aanvangsuur
Om ons muzikaal hoogtepunt tijdig te kunnen beginnen, zijn de aanvangsuren van de wedstrijden aangepast. We beginnen er al aan om 19u, traditioneel met sets naar 20 punten zoals in onze reglementen is voorgeschreven.

Om competitievervalsing tegen te gaan, zijn alle ploegen die nog in volle titelstrijd zijn verwikkeld, in de tweede sessie ingepland.
De ploegen die in de vroege shift aantreden, kunnen zich al op het vroege aanvangsuur voorbereiden. Als speciaal toegift wordt hen geen punt afgetrokken als ze met slechts 4 spelers de wedstrijd kunnen beginnen.

Het vollledige programma van deze avond:

  • Aanvangsuur:
    • Eerste wedstrijdsessie: 19u
    • Tweede wedstrijdsessie: 20u15
  • Einde wedstrijden: 21u30
  • Prijsuitreiking gevolgd door optreden De Molteni’s: vanaf 22u
  • Einde avond… naar wens in te vullen